Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Μοσχαρίσιο νουά με άσπρη σάλτσα κάπαρης

Υλικά:

1 έτοιμο νουά, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
10 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φετούλες
1 φλιτζ. του καφέ κάπαρη ξαρμυρισμένη
4 μικρά κρεμμυδάκια κομμένα σε φετούλες
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας ροζ πιπέρι
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 φλιτζ. του καφέ κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα τα χοντροκομμένα κομμάτια του νουά μαζί με τις ροδέλες κρεμμυδιού. Τα ζεσταίνετε καλά ανακατεύοντας απαλά. Ρίχνετε μέσα τις ροδέλες από τα αγγουράκια τουρσί και την κάπαρη. Ρίχνετε το ροζ πιπέρι, τριμμένο μαυροπίπερο και λίγο αλάτι. Σβήνετε με το λευκό κρασί. Σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε τα υλικά να μαγειρευτούν όλα μαζί. Όταν εξατμισθεί το κρασί ρίξτε τη κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε απαλά και σερβίρετε το κρέας περιχυμένο με την νόστιμη σάλτσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου