Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Σπαγγέτι με τόνο και κάπαρη

Υλικά:

 500 γρ. μακαρόνια Νο 5
 150 γρ. τόνο σε νερό
 10 φύλλα ρόκα
 1 πιπεριά Φλωρίνης
 10 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
 30 γρ. κάπαρη
 1 σκελίδα σκόρδο
 ελαιόλαδο
 αλάτι
 πιπέρι
 μαϊντανός

Εκτέλεση:

 Βράζετε τα μακαρόνια και τα στραγγίζετε. Στραγγίζετε και τον τόνο από το νερό. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο την σκελίδα σκόρδου και την αφαιρείτε μόλις πάρει χρώμα. Προσθέτετε στο τηγάνι την πιπεριά κομμένη, τις ελιές χωρίς το κουκούτσι, την κάπαρη και τον τόνο. Προσθέτετε τα μακαρόνια ανακατεύοντας. Αλατοπιπερώνετε και τελευταία στιγμή προσθέτετε την ρόκα. Αφαιρείτε από τη φωτιά. Σερβίρετε με τον ψιλοκομμένο μαιντανό και μια κουταλιά ελαιόλαδο.

ΚΑΠΑΡΗ ΤΗΝΟΥ SUPERFOODS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου