Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μανιτάρια γεμιστά με φέτα λιαστή ντομάτα και κάπαρη

Υλικά:

16 μανιτάρια λευκά
100 γρ. φέτα
50 γρ. τυρί γραβιέρα
1 κ. σούπας κάπαρη ξαλμυρισμένη
4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
πιπέρι φρέσκο λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Με μία καθαρή πετσέτα καθαρίζουμε τα μανιτάρια από τα μαύρα στίγματα.
Αφαιρούμε από τα μανιτάρια το κοτσάνι και περιχύνουμε με λεμόνι τα κεφάλια, που πλέον είναι σαν στρογγυλές βαρκούλες.
Ψιλοκόβουμε τα κοτσάνια των μανιταριών και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς σε λίγο ελαιόλαδο μαζί με τη κάπαρη και λίγο πιπέρι φρέσκο.
Θρυματίζουμε καλά τη φέτα και τρίβουμε στο τρίφτη τη γραβιέρα.
Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια με τη γέμιση, προσθέτουμε λίγο πιπέρι και τέλος προσθέτουμε τη γραβιέρα. Πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα βάζουμε στο φούρνο.
Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, στους 180ºC μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί και αποσύρουμε.
Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου