Υλικά:
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κάπαρη ξεπλυμένη
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
μερικές ελιές
χυμό από μισό λεμόνι
λίγο άσπρο πιπέρι
3 – 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στραγγίζετε τον τόνο από το χυμό του. Τον βάζετε σε πιατέλα. Προσθέτετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τον άνηθο και τις ελιές. Ανακατεύετε με προσοχή να μην λιώσει πολύ ο τόνος. Σε βαζάκι αναμιγνύετε το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Περιχύνετε την σαλάτα και σερβίρετε.
2 κονσέρβες τόνο σε νερό
1 κρεμμυδάκι ξερό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κάπαρη ξεπλυμένη
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
μερικές ελιές
χυμό από μισό λεμόνι
λίγο άσπρο πιπέρι
3 – 4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στραγγίζετε τον τόνο από το χυμό του. Τον βάζετε σε πιατέλα. Προσθέτετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τον άνηθο και τις ελιές. Ανακατεύετε με προσοχή να μην λιώσει πολύ ο τόνος. Σε βαζάκι αναμιγνύετε το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Περιχύνετε την σαλάτα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου