Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ντάκος με κάπαρη, ελιές και φέτα



Υλικά:

 300γρ. φέτα 
 2 στρογγυλά κριθαρένια κουλούρια 
 1 ντομάτα μεγάλη και ώριμη 
 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι βαλσαμικό 
 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη 
 μερικές ελιές 
 αλάτι, ρίγανη

Εκτέλεση: 

Βρέχετε πολύ ελαφρά τις κριθαροκουλούρες και τις τοποθετείτε σε πιατέλα. Τοποθετείτε τη φέτα σε μορφή τρίμμα. Κόβετε μέσα σε ένα μπολ τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια, προσθέτετε αλάτι, λίγη ρίγανη, 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι και ανακατεύετε πολύ καλά. Μοιράζετε την ντομάτα πάνω από τις κριθαροκουλούρες και διακοσμείτε με κάπαρη κι ελιές. Πασπαλίζετε με λίγη ρίγανη, περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε αμέσως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου