Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Υπάρχουν αλληλεπιδράσεις της κάπαρης με άλλα φάρμακα;

Τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Ιράν έδειξαν ότι η κατανάλωση κάπαρης μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση του σακχάρου στο αίμα και επίσης σημαντική μείωση των τριγλυκεριδίων σε διαβητικούς αρουραίους. 
 Η κάπαρη θα μπορούσε να μειώσει το σάκχαρο στο αίμα. Επίσης και φάρμακα κατά του διαβήτη χρησιμοποιούνται για τη μείωση του σακχάρου στο αίμα. Λαμβάνοντας κάπαρη μαζί με φάρμακα κατά του διαβήτη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη πτώση του σακχάρου στο αίμα. Παρακολουθείτε το σάκχαρό σας τακτικά, γιατί η δόση του φαρμάκου σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει.

Η κατάλληλη δόση της κάπαρη για χρήση ως θεραπεία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία του χρήστη, η υγεία του και διάφορες άλλες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαρκείς επιστημονικές πληροφορίες για να καθοριστεί το κατάλληλο εύρος των δόσεων για την κάπαρη. Να θυμάστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν είναι πάντα κατ 'ανάγκην ασφαλή και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να είναι επιβλαβή. Να ακολουθείτε τις σχετικές οδηγίες στις ετικέτες των προϊόντων και να συμβουλεύεστε το φαρμακοποιό ή το γιατρό σας ή άλλο επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου