Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κλαμπ Σάντουιτς με αβγά & κάπαρη

Υλικά:

6 φέτες ψωμί του τοστ
2 αβγά βρασμένα σφιχτά
2 κολοκυθάκια μικρά
50 γρ. ρόκα
δυόσμο φρέσκο
λίγο ελαιόλαδο
1 λεμόνι (τον χυμό του)
αλάτι, πιπέρι

Για τη σος
2 αβγά βρασμένα σφιχτά
3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας κάπαρη
½ φλιτζάνι άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια, τα οποία μαρινάρουμε με λάδι, λεμόνι και αλάτι για 15 λεπτά περίπου. Ετοιμάζουμε τη sauce: Ανακατεύουμε τα αβγά κομμένα σε μικρούς κύβους με τη μαγιονέζα, την κάπαρη και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε φρέσκο πιπέρι και αλάτι αν χρειάζεται. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο τις φέτες του τοστ και τις ψήνουμε. Κόβουμε τα υπόλοιπα αβγά σε ροδέλες και εναλλάξ τοποθετούμε ψωμί, ρόκα, sauce, ψωμί, μαριναρισμένο κολοκυθάκι, φύλλα δυόσμου, φέτες αβγών και ψωμί. Κόβουμε διαγώνια και σερβίρουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου