Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η διατροφική αξία της κάπαρης σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Η.Π.Α.

Η διατροφική αξία της επεξεργασμένης κάπαρης σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των Η.Π.Α.

USDA National Nutrient Database for Standard ReferenceRelease 26
Basic Report 02054, Capers, canned
Report Date:August 04, 2014 06:48 EDT
Nutrient values and weights are for edible portion

  
Nutrient
Unit
Value per 100 g

tbsp, drained
8,6g
Proximates
Water
g
83.85
7.21
Energy
kcal
23
2
Protein
g
2.36
0.20
Total lipid (fat)
g
0.86
0.07
Carbohydrate, by difference
g
4.89
0.42
Fiber, total dietary
g
3.2
0.3
Sugars, total
g
0.41
0.04
Minerals
Calcium, Ca
mg
40
3
Iron, Fe
mg
1.67
0.14
Magnesium, Mg
mg
33
3
Phosphorus, P
mg
10
1
Potassium, K
mg
40
3
Sodium, Na
mg
2769
238
Zinc, Zn
mg
0.32
0.03
Vitamins
Vitamin C, total ascorbic acid
mg
4.3
0.4
Thiamin
mg
0.018
0.002
Riboflavin
mg
0.139
0.012
Niacin
mg
0.652
0.056
Vitamin B-6
mg
0.023
0.002
Folate, DFE
µg
23
2
Vitamin B-12
µg
0.00
0.00
Vitamin A, RAE
µg
7
1
Vitamin A, IU
IU
138
12
Vitamin E (alpha-tocopherol)
mg
0.88
0.08
Vitamin D (D2 + D3)
µg
0.0
0.0
Vitamin D
IU
0
0
Vitamin K (phylloquinone)
µg
24.6
2.1
Lipids
Fatty acids, total saturated
g
0.233
0.020
Fatty acids, total monounsaturated
g
0.063
0.005
Fatty acids, total polyunsaturated
g
0.304
0.026
Cholesterol
mg
0
0
Other
Caffeine
mg
0
0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου