Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Σαρδέλες φουρνιστές µε κάπαρη και µουστάρδα

Υλικά:

500 γρ. σαρδέλες, καθαρισµένες
3 κ. σ. κάπαρη, στραγγισµένη και κοµµένη 
2 κ. σ. µουστάρδα
¼ φλ. ξίδι balsamico
αλάτι, λίγη ρίγανη
λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αλατίζουµε καλά τις σαρδέλες και τις απλώνουµε σε ένα ταψάκι αφού πρώτα περιχύσουµε ελάχιστο ελαιόλαδο στη βάση του. Τοποθετούµε όλα τα υλικά, εκτός από την κάπαρη, σε ένα multi και χτυπάµε καλά µέχρι να οµογενοποιηθούν. Τέλος, προσθέτουµε και την κάπαρη και ανακατεύουµε ελαφρά µε ένα κουτάλι. Περιχύνουµε τις σαρδέλες µε το µίγµα και ψήνουµε στον φούρνο για 15’ στους 190οC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου