Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Καπαροκεφτέδες

Υλικά:

500 γρ. αλεύρι φαρινάπ
100 γρ. κάπαρη πλυμένη και ξαλμυρισμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια, ξεσποριασμένη
1/2 μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 μάτσο άνιθος ψιλοκομμένος
3 τούφες μάραθος ψιλοκομμένος
1/2 μάτσο δυόσμος ψιλοκομμένος
1 κ. σ. κύμινο
1 αβγό
πιπέρι και αλάτι (με προσοχή)
νεράκι όσο χρειάζεται για να βγει ένας πηχτός χυλός


Εκτέλεση:

Βάζουμε την κάπαρη να ξαλμυρίσει για 30 λεπτά σε νερό κρύο και στραγγίζουμε.
Σε μπωλ ενώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Ρίχνουμε νεράκι, τόσο όσο να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Παίρνουμε το μείγμα με κουταλιές και το βάζουμε στο τηγάνι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι στην αρχή και μόλις χρυσίσουν είναι έτοιμοι οι κεφτέδες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου