Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ντιπ με τόνο και κάπαρη



Υλικά:
250 γρ τυρί κρέμα
180 γρ τόνος σε λάδι
1/2 κούπα μαγιονέζα
1/4 κούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
1/4 κούπας κάπαρη από άλμη
1 κσ χυμό λεμονιού
3-4 καπαρόφυλλα (για διακόσμηση)


Εκτέλεση:

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να προκύψει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε λίγο φρέσκο πιπέρι, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και διακοσμούμε με τα καπαρόφυλλα.
Σερβίρουμε με κριτσίνια, κράκερς, φρυγανισμένο ψωμί ή φρεσκοκομμένα μπαστούνια λαχανικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου