Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Dressing με μουστάρδα, κάπαρη και λεμόνι


Υλικά:

2 λεμόνια το χυμό τους
1 κρεμμύδι ξερό μικρό, ψιλοκομμένο
60 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι 1/2 κ.γ.
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
5 γρ. ζάχαρη
4 κ.γ. μουστάρδα Dijon

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη μουστάρδα, το χυμό του λεμονιού, το κρεμμύδι και την κάπαρη σε ένα μικρό μπόλ. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε το μίγμα. Τέλος προσθέτουμε τη ζάχαρη και το αλάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου