Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μοσχαρίσια σκαλοπίνια με κάπαρη στο τηγάνι


Υλικά:

3 κουταλιές ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 εσκαλόπ από μοσχάρι
1 ½ κουταλιά ξίδι
1 ½ κουταλιά κάπαρη
2 κουταλιες ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κουταλιά βούτυρο
αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι.
Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το λάδι.
Βουτάμε τα εσκαλόπ στο αλεύρι, τα τινάζουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι.
Τα μαγειρεύουμε 2 ½ λεπτά από κάθε πλευρά και τα βάζουμε σ' ένα πιάτο.
Χύνουμε το λάδι από το τηγάνι και βάζουμε μέσα το βούτυρο.
Μόλις αυτό κάψει αμέσως ρίχνουμε την κάπαρη, το ξίδι και τα σκαλοπίνια.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.

  ΚΑΠΑΡΗ ΤΗΝΟΥ SUPERFOODS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου