Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πατάτες γιαχνί με κάπαρη και ελιές

Υλικά:

5 πατάτες σε μεγάλα κομμάτια
2 κρεμμύδια σε σκελίδες
3-4 σκ. σκόρδο χοντροκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
2 κ.σ. κάπαρη ξεπλυμένη από το αλάτι
400 gr. ντομάτα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
2 φύλλα δάφνης
Ρίγανη
Πιπέρι
Πάπρικα
Αλάτι
Λίγη ζάχαρη
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σοτάρω σε κατσαρόλα με λίγο λάδι κατά σειρά τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και τις πατάτες. Προσθέτω τις ελιές και την κάπαρη. Ανακατεύω και προσθέτω τη ντομάτα, τη δάφνη και το μαϊντανό και βράζω προσθέτοντας λίγο νερό μέχρι να γίνουν οι πατάτες (περίπου 30'). Στο τέλος προσθέτω ρίγανη και σερβίρω.

ΚΑΠΑΡΗ ΤΗΝΟΥ SUPERFOODS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου