Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τα οφέλη της ρουτίνης που περιέχεται στην κάπαρη

Η ρουτίνη είναι ένα βιοφλαβονοειδές, απαραίτητο για την καλή υγεία, που το βρίσκουμε σε υψηλή περιεκτικότητα στην κάπαρη. Χρησιμοποιείται για μια ποικιλία ιατρικών εφαρμογών . 
Η ρουτίνη:

  • βοηθά στην ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού να απορροφά και να σπάσει βιταμίνες και μέταλλα. 
  • χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων , και έχει γίνει ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο για τον σκοπό αυτό . Οι αιμορροΐδες είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα, και το 50 τοις εκατό του πληθυσμού θα τις έχουν σε κάποια μορφή. Η ρουτίνη βοηθά στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων. 
  • υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει η ρουτίνη το κυκλοφορικό σύστημα του σώματος. Πρώτον, η ρουτίνη μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος για εκείνους που βιώνουν κακή κυκλοφορία του αίματος .Μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους με κιρσούς και μελάνιασμα του δέρματος . Πλέον , δεδομένου ότι η ρουτίνη μπορεί να βοηθήσει την επισκευή των τριχοειδών , μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης . 
  • ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η ρουτίνη βοηθά το δέρμα είναι ότι ενισχύει την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιήσει βιταμίνη C και ενισχύει την ικανότητα του σώματος να κάνει το κολλαγόνο .Η ρουτίνη μπορεί να περικόψει τις ελεύθερες ρίζες και να προστατεύσει το δέρμα.
  • οι υπέρμαχοι της ρουτίνης πιστεύουν ότι μπορεί να συμβάλει στην θεραπεία σε μείζονες ιατρικές παθήσεις . Όσοι υποφέρουν, ή βρίσκονται σε κίνδυνο για εγκεφαλικά επεισόδια , αρτηριοσκλήρωση και άνοια. μπορεί να χρησιμοποιήσουν ρουτίνη και να συμβάλει στην αντιμετώπιση αυτών των διαταραχών. Επίσης, η ρουτίνη μπορεί και να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου