Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μακαρονάδα σόγιας με ελιές και κάπαρη

Υλικά:

500γρ. Σπαγγέτι με σόγια
20γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2κ.σ. φύλλα και ανθούς κάπαρης
Μαύρο πιπέρι
4κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τα σπαγγέτι με σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό σκεύος ρίχνουμε τις ελιές, την ντομάτα και τους ανθούς της κάπαρης μαζί με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 5 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε 2 κ.σ. από το νερό που έβρασαν.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο σκεύος με τη ντομάτα, την κάπαρη και τις ελιές.
Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε και τα ανακατεύουμε καλά σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα φύλλα κάπαρης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου