Υλικά
- Ελαιόλαδο 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
- Γαρίδες μεγάλες 1 1/2 κιλό
- Ντομάτες 5 μεγάλες
- Τυρί φέτα 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη
- Κεφαλογραβιέρα 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη
- Τυρί γκούντα 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένο ή οποιοδήποτε τυρί που να λιώνει
- Κάπαρη 1 1/2 κουτάλι της σούπας
- Χυμό λεμονιού 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
- Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
- Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Οδηγίες
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις πλένουμε καλά και τις βάζουμε σε ένα ταψί. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την κάπαρη διασκορπισμένη. Καθαρίζουμε, πλένουμε τις ντομάτες , τις κόβουμε σε φέτες και σκεπάζουμε τις γαρίδες. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο μαζί με τον χυμό λεμονιού και περιχύνουμε τις γαρίδες. Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά πάνω στις γαρίδες , για να κάνουν κρούστα όταν ψηθούν και βάζουμε το ταψί στον φούρνο στους 220 βαθμούς. Ψήνουμε για 35 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου